PDA

View Full Version : Red de Juplier stier !!! teken de petitie


ewold
18 april 2005, 15:46
De bierliefhebbers onder ons (... iedereen, dus) hebben het ongetwijfeld al gemerkt: de fiere stier, die woest steigerde op het etiket van ons favoriete pintje, het dappere beest dat wij ontembaar achtten... is een luie os geworden. De stier durft ons zelfs niet meer recht in de ogen kijken.
Dit is zonder enige twijfel de laatste vondst van de marketing-boys van Inbev (Interbrew), mensen die zelf waarschijnlijk zelden dit edel gerstenat drinken, en dus helemaal niet doorhebben welke onvergeeflijke flater ze zojuist begaan hebben.
Door dit nieuwe logo ziet men amper het verschil tussen een Jupiler en een Derby-pils. Erger nog, men zou kunnen denken dat het weer "tsjechische Jupiler" is, en in de plaats een "rooie" of "blauwe" kopen... en dan heb ik het niet over Chimay!
Onze nobele taak: aan het Inbev-management duidelijk maken dat zij het recht niet hebben om aan de 25 favoriete centiliters van de Belg te komen!!!
Bierdrinkers aller landen, verenigt U, opdat onze achterkleinkinderen ook nog zouden mogen genieten van een pint met een fiere stier op het etiket!
Red de Jupiler-stier en teken de petitie op http://www.petitiononline.com/jupiler5/petition-sign.html
Gelieve deze tekst naar alle bierliefhebbers in uw adresboek door te sturen... tenzij ze 't vliegend schijt krijgen van "forwards".
De belgische bierliefhebbers danken U!