PDA

View Full Version : E-mail van Freaky Frank: Midnight Club 3: DUB Edition event


vr6fahrer
14 april 2005, 22:32
Volgende mail van freaky frank aan NCC op 14/04:Midnight Club 3: DUB Edition event @ GUNKstore

Ben je een fervente tuner? Of hou je gewoon van blitse en snelle wagens? Dan moet je je zaterdag 16 april zeker naar de GUNKstore begeven aan de Vlaamse Kaai 24 in Antwerpen!

Dan organiseert de coolste gamestore van het land immers het grote Midnight Club 3: DUB Edition-event. We toveren de winkel daarvoor om tot een heuse hiphoptempel, halen een paar rap-dj s en breakdancers in huis en organiseren zelfs een tuning-wedstrijd met een schitterende hoofdprijs.

De deelnemer met de mooiste en coolste wagen mag namelijk een hippe gameconsole naar keuze mee naar huis nemen met daarbij natuurlijk de game Midnight Club 3: DUB Edition en een spetterende beker om in zijn trofeekast te zetten. De tuners die de tweede en derde prijs van onze vakjury krijgen, rijden met de game Midnight Club 3: DUB Edition naar huis.

Bovendien prijken deze drie prijsbeesten binnenkort niet alleen met hun wagen in GUNKmagazine, maar zullen ze zichzelf ook zien schitteren in een spetterende reportage op TMF!

En da's nog niet alles, want omdat wij ook van mooie babes houden, krijgt de mooiste Tuning Babe naast een oogverblindende beker haar eigen fullpage-poster in de juni-editie van GUNK en zal ze zichzelf ook zien schitteren in onze reportage op TMF.

Kick ass gaming,

Het GUNKteam

www.gunk.be (http://www.gunk.be)